Več kot 100 partnerjev iz vse Evrope pridruženih kampanji Zdrava delovna mesta za vse generacije.

Prvi val uradnih partnerjev kampanje se je pridružil kampanji Zdrava delovna mesta za vse generacije 2016–2017, ki se osredotoča na trajnostno delovno življenje in zdravo staranje. Organizacije lahko s pridružitvijo kampanji dajejo zgled in imajo vodilno vlogo pri izvajanju praktičnih rešitev za obvladovanje dejavnika staranja na delovnem mestu. Koristi za partnerje kampanje so večja prepoznavnost, uporaba orodij in gradiva kampanje, mreženje in izmenjava spoznanj. 

Medijski partnerji kampanje pomagajo pri promociji kampanje in njenih sporočil, organizirajo dogodke in spodbujajo prijave na natečaj za priznanja za dobro prakso (osha.europa.eu/sl/tools-and-publications/publications/healthy-workplaces-good-practice-awards-2016-2017/view).

Drugi val partnerjev naj bi se kampanji pridružil jeseni 2016. Agencija EU-OSHA poziva zainteresirane strani, naj se prijavijo prek spleta do septembra 2016.

Preberite sporočilo za javnost: osha.europa.eu/sl/about-eu-osha/press-room/over-100-partners-across-europe-committed-healthy-workplaces-all-ages
Postanite uradni partner kampanje: www.healthy-workplaces.eu/sl/become-campaign-partner 
Postanite medijski partner: www.healthy-workplaces.eu/sl/become-campaign-media-partner
Uradno spletno mesto kampanje Zdrava delovna mesta za vse generacije: www.healthy-workplaces.eu/sl

Vir: osha.europa.eu/sl/highlights/over-100-partners-across-europe-committed-healthy-workplaces-all-ages