Koristna orodja za varno in zdravo delovno mesto za vse generacije

EU-OSHA je v okviru kampanje varno in zdravo delovno mesto za vse generacije pripravila cel kup uporabnih informacij in koristnih orodji. Vljudno vabljeni k pregledu in uporabi! 

Na voljo imate dostop do praktičnih orodij in smernic (healthy-workplaces.eu/sl/practical-tools) ter publikacij (healthy-workplaces.eu/sl/publications), ki vam bodo pomagale, da boste v svojem delovnem okolju zagotavljali varnost in zdravje zaposlenim vseh generacij.

Ogledate si lahko študije primerov (www.healthy-workplaces.eu/sl/case-studies) in preverite, kako je več delovnih mest že uspešno rešilo vprašanja, povezana z varnostjo in zdravjem.

Interaktivni e-vodnik (healthy-workplaces.eu/sl/healthy-workplaces-all-ages-e-guide) na uporabniku prijazen način raziskuje praktične pristope k obvladovanju tveganj, povezanih s staranjem. 

Če vaše delovno mesto potrebuje učinkovito kampanjo za varnost in zdravje, si oglejte zbirko orodij za vodenje kampanje (toolkit.osha.europa.eu/).

Če pa se želite vključiti v kampanjo, boste v gradivu o kampanji izvedeli, kako to storiti (healthy-workplaces.eu/sl/campaign-materials).