Aktualno: Pomagajmo študentom 3. letnika FKKT - Oddelka za tehniško varnost pri pridobivanju prakse.

Zbornica VZD v sodelovanju s FKKT-OTV pomaga študentom 3. letnika FKKT – Oddelka za tehniško varstvo pri iskanju možnosti pridobivanja prakse preko študentskega dela.

V študijskem letu 2011/2012 zaključuje svoje redne študijske obveznosti prva generacija 1. stopnje Bolonjskega študijskega programa Tehniška varnost.

Ker po novem programu študentje v okviru študija nimajo možnosti pridobivanja praktičnih izkušenj (zaradi omejenega obsega ur študenti nimajo obvezne prakse), smo se na Zbornici VZD na podlagi prejetega predloga s strani Oddelka za tehniško varnost odločili, da jim ponudimo pomoč pri iskanju potencialnih delodajalcev.

Zbornica VZD bo prevzela vlogo posrednika/vezi med podjetji in študenti. Na našem naslovu se že zbirajo vsi relevantni podatki o kandidatkah in kandidatih, ki želijo počitniško obdobje oz. čas do prve zaposlitve izkoristiti za pridobivanje praktičnih znanj s področja tehniške in požarne varnosti.

Vabimo vse člane in ostale organizacije/podjetja, ki imajo v počitniškem času in izven tega obdobja potrebo po študentskem delu na področju tehniške in požarne varnosti, da nas (Zbornica VZD) kontaktirajo na tel.št. 01/430-32-56.

Vljudno vabljeni k sodelovanju!